즐겨찾기 스레드
북마크
이름없음 2018/01/03 15:17:55 ID : MoY3xB9jvDu
갸아아아아아아아아어어ㆍ어ㆍ어!! 제발전화 와라!!!!!!! 마음 편히 공부하게!!!!!!! 아아아아아아어ㆍ어ㆍ어ㆍ어어아어어ㆍ아어ㆍ악ㆍ아아
이름없음 2018/01/03 21:16:54 ID : 5WkmleFhdQs
으아ㅓ어아ㅓ아ㅓ아ㅓㅏ아ㅡ이ㅓ아ㅡㅇ이ㅓ아이어아ㅏㅡ이아ㅓ아ㅡ이ㅏㅓ이ㅡㅏㅇ(울부짖음)
이름없음 2018/01/04 05:36:39 ID : TVgi7glwq2I
피트준비!!!으아아아아어ㆍ어ㆍ여ㆍ어ㆍ어ㆍ어ㆍ
이름없음 2018/01/06 09:03:56 ID : E8mE9s3xu8n
뀨엑
이름없음 2018/01/09 23:48:37 ID : MrAi2ldwpSF
그만 하고 싶다.... 고3 된 지 9일인데..... 그냥 그만 하고 싶어.... 씨ㅣㅣㅣㅣㅣㅣ바ㅏㅏㅏㄹㄹㄹㄹ..............
이름없음 2018/01/10 02:14:03 ID : fVhBwJTVcE0
뭔 말이야 이게어아ㅏ어ㅏㅏ
이름없음 2018/01/24 03:43:21 ID : twNwMqjg6qi
이제 공부 그만하고싶은데 끝이 안 난다아아아아아아아ㅜㅜㅜㅜㅜㅜ
이름없음 2018/01/24 09:27:47 ID : 3A3RDAlxzV8
ㄴ윰니뇐ㅁㅇㅁㄴㅇㅁ나;ㅇㄴㅁㄴ응악
이름없음 2018/01/24 13:17:10 ID : y1CrwE5TO3C
아 암것도 안 했는데 벌써 포기하고 싶다
이름없음 2018/01/24 13:18:18 ID : y1CrwE5TO3C
아 안 울부짖었네 ㅠ 아ㅏ아아아아아얼마너랒ㅁ데갲ㅁ개ㅔㅈㅁ다거낭럼니러ㅏㄴ아아아아아아아아아아앙아아아아아아아아 영어 개쓰레기ㅑ야야아아아아아아아아아아앙아아아아아 죽어라 영어어어어엉럭럭러겅ㄹ어럭ㄹ걸겅ㄹㄷㄱ아ㅓㅏㅓ어아ㅓ어얼ㄷㅈㄱㅈㅁ더ㅓㅠ맣더ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
이름없음 2018/01/27 04:40:22 ID : mrbA0snQpO1
불면증 도져서 잠 포기하고 공부하고있어ㅠㅠ 끄아아아아ㅏㅏㅏ이ㅣ아ㅐㆍ아ㅐㅓㅇㅇ아ㅐㅓㅓㅓㅔㅏ!!!
이름없음 2018/01/30 01:29:57 ID : BaoE3xwmtAr
고려대 시이발 가고말겠어
이름없음 2018/01/31 22:06:35 ID : K0mq6mIK7xO
후.............. 작작해 진짜 ㅆ발 공부 좆같아 너님들때문에
이름없음 2018/02/12 16:24:24 ID : wsjdwq5hAkm
아우 집중 깨진다 집중 왜 이렇게 안 되냐아아으ㅏㅇ아으ㅏ아아아아아ㅏ아ㅏ아ㅏㅏ아
이름없음 2018/02/22 15:27:07 ID : xveE09s1he5
으아아안아아암아ㅣㅓ이ㅓ림ㄴ어라ㅣ먼아ㅣㅓ 스레딕 오지마아아아아아아아아아라아ㅏㅣ머ㅣ러이머리ㅓㅇ니머 중앙대간다명여ㅓ어어어어어 중대가자아자자자ㅏ아아아아ㅏ
이름없음 2018/02/22 15:27:42 ID : 3XtcnvjvDxR
아아아아아아아ㅏㅏㅏ아아아아아아아ㅏ가가가ㅏ가앙아가 공부 뒈ㅔ져라ㅏ아아ㅏㅏㅏㅏㅏㅏ
이름없음 2018/02/27 01:29:25 ID : u1eHxA3RwnA
으웩이테ㅔ엑텍텍ㄱ 응으ㅔㄱ
이름없음 2018/03/06 11:18:37 ID : 9eMi007areZ
남들처럼 죽을만큼 해본건 아니지만 그래도 하기 싫은건 하기 싫은것... 미술도 질리기 시작해버렸다...
이름없음 2018/03/07 03:24:02 ID : zTTTPjs4Fhb
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
이름없음 2018/03/19 15:13:55 ID : 3V862Hu9xWk
젠장 술취한 지렁이의 몸부림을 왜 배워야 하는거냐고오ㅗ어어어아아아ㅏ아아아아아아아ㅏ아아ㅏ아아ㅏ아ㅏ오오어ㅏ아아아아ㅏ아아ㅏ아아다너너아ㅏ아어러러러아ㅏ아아아ㅏ아
이름없음 2018/03/27 04:31:53 ID : z82nvfRxA58
공부를 열심히 한적은 없지만 수행을 2주동안 미루다가 새벽에 해야 하는데 스레딕을 하고있다아아아아아아아아
이름없음 2018/03/28 04:05:46 ID : gnSGrak1fU7
과제때문에 다크서클 생겼다... 어렸을 때 봤던 데스노트 L보다 더 심한 듯. 엄마가 판다라고 놀려ㅋㅋ 지금도 과제 하나 남았는데 노트북이 배터리가 아슬아슬해서 20% 될 때까지 이러고 있어야겠다... 잠들면 못 일어날 것 같아서.
이름없음 2018/03/29 23:10:19 ID : dxBanB89y59
고3 그만두고싶어어어어어ㅡㅏ아아아아어에ᆞㅏ애ㅓㅓㅟㅡ
이름없음 2018/03/29 23:11:53 ID : NAkpWi8i08o
으아앙
이름없음 2018/04/10 00:53:49 ID : 4E1hcGk5WoY
이 찌이발 마이스터고 찌방 갈거야 아아아아아아양 야야앙앙ㅇ아앙ㄹ아아ㅏㅇ!!!!!
이름없음 2018/04/10 01:15:10 ID : 5fbB9a4Ntg3
고3 죽고싶엉 우아아아ㅏ아어ㅓ어어ㅏㅏ 힘들어 죽겠어 우우ㅏㅏㅏ아ㅏ아ㅏ
이름없음 2018/04/10 03:21:20 ID : i5SGoK2Lbxu
졸려죽겠는데 할거 다못끝냈다......자고싶어..
이름없음 2018/04/11 16:10:29 ID : tbijeKZfRA5
아아아아아아ㅐㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓ!!!!!! 공부 하기 싫어!!!!!!!!!!!! 놀고싶어!!!! 시험 4일남은거 실화냐 아아악!!!!!!!!!!!!!!!!
이름없음 2018/04/11 22:47:59 ID : pPiqjhgmNvv
은아ㅓㅏ어랴ㅐㄹ아아ㅏ아ㅏ 아아아ㅏㄱ!!!! 누가 대학오면 놀수 있댔어!!!!!!!!!
이름없음 2018/04/12 01:45:51 ID : nXvzXy0mqZc
수행평가 씨발!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
이름없음 2018/04/19 13:51:58 ID : IJWlCjjBAi2
확통 씨발!!!!!!!!!!! 나에게 이과의 꽃 기벡을 달라고!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 교육부 아조시들 제발 이과는 확통 빼주시면 안 될까요 않이 확통이 무슨 수학이야 국어지!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 으흑 엉엉
이름없음 2018/04/19 15:16:12 ID : TXzhwLhtbfV
시바 재수ㅠㅠㅠ실패할까봐 존나무서워ㅠㅠㅠㅜㅇ그만할래 공부가 뭔데 시바ㅠㅠ점수가 오르면뭐해 등급이 안오르는데에에ㅣ애가깪ㄲ 아 살기시러으아앙아으아아아아앙ㅇㅇ까가아띾ㄱ아아아아아야아아아ㅏ
이름없음 2018/04/20 12:30:57 ID : wKZg3O1dvbi
아아아앙아아가가이네ㅁㅋ갸ㅑㅏ느나재지미니재재지디디가가기갸갸갹아ㅏ악
이름없음 2018/04/20 20:31:20 ID : o3QnwpRBdRv
제바라라거ㅜ루루르를ㄹ규류류률훌ㄹㅎㅎㅎ휴휴류류륭ㅇㄹㄹ류츄ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ ㅠㅠㅠ무ㅜㅜㅜㅠㅠㅠㅠㅠㅜㅜㅜㅜ유류ㅠㅠ유류ㅠㅠㅠ
이름없음 2018/04/21 02:02:30 ID : ZjyZjxO9wMp
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅅㅂ제바류룽 제발잘보게햐주세요진짜이것만쓰고존내열공하러갈게요ㅜㅜ아진짜 방음 밥먹어서 식곤증오는디; 안저고 ㅇㄹ공할게요ㅠㅠㅠㅠ한시엔 도서관도갈게요 젭얼류ㅠㅠㅠ
이름없음 2018/04/21 12:56:20 ID : IJWlCjjBAi2
아 시발 문제 왜 이렇게 안 풀리냐고오오오오오오오ㅗ 급해 죽겟는데 씨바ㅏ알아랄ㅇ랄 아 열불나 시발 더워
이름없음 2018/04/21 17:05:49 ID : 8mJQk9BuoMp
공부하기싫어 시이이발아아아아아아아아ㅏㄹㄱ첫중간고사고 뭐고 다 던져버리고싶다 아 인생 개떡같다 너무 행ㄱ해 꺄하하라라ㅏ라라라하하하하하ㅏ
이름없음 2018/04/24 08:02:31 ID : 646mE7attju
잠온다아아아아아ㅏ아ㅏ아아아아아아아아아앙아아아아아아앙아ㅏ앙아아아ㅏㅇ아ㅏㅇ
이름없음 2018/04/25 02:34:49 ID : IJWlCjjBAi2
쿠워어ㅓ어어어어어ㅓㅇ어 뇌에 빵꾸났나 계산 실수 시바아아아ㅏ아앙아아ㅏ아알 우어어어억
이름없음 2018/04/25 20:34:04 ID : rhyZjy5d500
십...그래....공부가 인생의 전부는 아니잖아...?하지만 그걸로 차별을 받는다던가...놀림을 받는다던가...벌을 받는다던가....게다가 우리나라는 공부 못하면 인생 망할수도 있는 건 사실이라구...근데 공부가 어렵잖아....아 인생 망했으면 차라리...항상 무슨 얘기를 하던 결론은 공부하자가 답일 뿐이고 아아아아아앙ㄱ 이러다 뇌가 터지겜ㅅ어 십알...!!!!!!!제발 수행평가 늘려도 되니까 교육부는 03년생을 위해 좆같은 일은 그만두고 시험을 없앴으면 좋겠다아아아!!!솔직히 우리가 할 수 . 있는게 뭐가 있어..ㅡ????????시험 숙제 복습 예습 학원 수행 학교행사 준비 하면 대체 뭔가를 시도할 시간은 있는거야?솔직히 그림도 그리고 커뮤도 뛰고 공모전에도 참여하고 글도 짓고 책도 읽고 만들고 싶은것도 많은데 그럴수가 없어요^^특히 고등학생때는 더 그러겠지?시뷸 전 너무 살기가 싫어요^^^너무 개운해 1년치 하소연 다 했다.......이제 학원 마첬으니 집 가서 공부해야지.ㅡ.....
이름없음 2018/04/25 23:31:19 ID : 43RxzXunvfT
dㅇ ㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏ어떠ㄱ하지 담주시험인데 하도 할게 많네 아앆 악 악 ㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱㄱ 할일은 많고 공부할시간은 없고 매일 수면부족ㅇ ㅔ시달린다 아악 잘래 재워줘 잘렉
이름없음 2018/04/26 02:48:48 ID : V9ipar87e42
미술은취미로만하세요 개씹알! 중간고사 좆된 고삼이이ㅣㅣㅣㅣ이ㅣㅇ이ㅏ아아아아ㅏ아아ㅏㅏㅏ아ㅏㅏㅏ아아앙아아악
이름없음 2018/04/26 07:22:46 ID : NBwMknCjg2F
하..........시험........그만...
이름없음 2018/04/26 19:10:59 ID : IJWlCjjBAi2
아시발 계산실수우어어어어ㅓ어어어어엉어ㅓㄱ 시발 분명 시험 때 속미분 안 해서 틀릴 거 같다 우어어어어어어ㅓ거거어어억
이름없음 2018/04/26 22:04:17 ID : BanDuk5O5Rv
으아ㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆ씨ㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣ바ㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㅇㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹ
이름없음 2018/04/26 22:04:59 ID : BanDuk5O5Rv
ㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆㅆ씨ㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅣㅃㅃㅃㅃㅃㅃㅃㅃㅃㅃㅃㅃ빠ㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹㄹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
이름없음 2018/04/28 00:18:09 ID : 1wslxveMqqm
아아악ㄱ 시발 ㅠㅠㅠㅠㅠ 외우자 외우자고ㅠㅠㅠㅠㅠㅠ 아니 쳐 자지말ㄹ고 좀 외우자 시발 쳐먹ㄱ지말ㄹ고 외워ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
이름없음 2018/04/28 01:13:43 ID : 43RxzXunvfT
월요일 시험이다 으아아가악 ㅏㅇ가!악! 악! ㅇ아악! !! 공부해! 공부!
이름없음 2018/04/28 03:21:18 ID : 43RxzXunvfT
ㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏ하기싫다ㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏ
이름없음 2018/04/28 12:08:14 ID : 0tzgi7e2Gml
크어ㅓㅓ어어어러어어어ㅓ어어억
이름없음 2018/04/28 12:56:23 ID : K7vA3WlxBcM
ㅇ아ㅏ아아아아아아아아아아아아아아ㅏㅏㅏㄱ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!영어 지문 65개 말이 되냐????????????????????????????????
이름없음 2018/04/29 07:27:46 ID : dTSFfWlDBzf
너무너무너무너뭐누머누누나으ㅜ웅하기시러ㅓ어엉어어어어어어ㅓ어어어우우어ㅓ어어어어워우우우어ㅓ어엉아아아아앙아가아가아가ㅏ아가ㅏㅇ가ㅏㄱ가가가가ㅏ아가아ㅏ각
이름없음 2018/04/29 09:39:34 ID : Glh82qZbeFc
어ㅐ우랴저내너ㅐ타애어아자느낸리내일이시험닌대나 ㅁ ㅓ하는거야ㅏ어챠어자나아으나나
이름없음 2018/04/29 13:02:55 ID : E9unwqZa3yL
피ㅏㅜㅈㄱ디무ㅠ피ㅏㅟㅠㅜㅏㅣㅈㄱ듀ㅣㅏㅟㅏ주ㅠㅏㅣㅜㅂ지ㅜㅠㅏㅣㅜ라ㅣㅜㅏㅠㅜ누ㅠ렁뭐ㅜㅠㅏㅓㅣㅜㅁ;너라ㅓ가ㅓ랃어라ㅓㅑㄷ거랴더ㅏ러갸힌미;ㅍ ㅁ거리ㅣㅜㅁ기ㅓ망할 중간고사
이름없음 2018/04/29 14:36:34 ID : bcla8nPa7fh
시험이 없었다면 지금쯤 나른하게 자고 있었겠지....좆같은 사회 과학 수학샊히 뒤져라 진짜 난 국어랑 역사랑 영어만 보고 살거야 빼애애액!!!!그럼 뭐해....우리때는 문이과 통합인걸....^^.........
이름없음 2018/04/29 19:25:28 ID : 43RxzXunvfT
ㅇ ㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
이름없음 2018/04/29 19:34:32 ID : SHu67AmE66r
아아아아아아아악 아아아아아아아아아아아아아아아아어이ㅡ싀ㅡㅡ그스긋ㄴ습ᆞㅅ그ㅡ스스스히밣ㄷㅅㅇ드그스그의ㅡ스구ㅡ스시ㅡ스그느ㅡㅎㄷ
이름없음 2018/04/29 20:13:44 ID : IJWlCjjBAi2
아 필사 하기 싫다 씨발 손 아파
이름없음 2018/05/01 22:49:09 ID : rusmHyGnvbi
머리에 쥐날거같아ㅏㅏㅏ아아아아아아
이름없음 2018/05/02 00:55:03 ID : 43RxzXunvfT
ㅎ.,........................................................ㅋ,벼락치기인생
이름없음 2018/05/03 02:54:01 ID : IJWlCjjBAi2
으----악 공부하기 싫다 하필 영어랑 지1이네 하기 싫은 두과목끼리 묶임 으극혐............
이름없음 2018/05/04 01:46:43 ID : TO04E2sqi67
아아아아아아ㅏㅏ아아아 영어 서술형 답지 잘못써서 1점 깎였다 아니 시바 나머지과목 다맞았는데 하필이면 영어에서 깎이냐고ᆢㅛㅠㅠㅠㅠㅠㆍ.. 나새끼야 보고 베껴쓰는것도 못하면 어쩌라는거야ㅠㅠ 시뷸 오늘 수행 봐야하는데 멘탈나가서 계속 스레딕이나 하고있음 나레기....
이름없음 2018/05/04 06:10:00 ID : IJWlCjjBAi2
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 오늘 문학 생1 보는데 13시간 자버리기 미쳤구... 그마저도 아빠가 깨워줘서 일어났네 시발 어느정도 해놔서 망정이지 ㅋㅋ 좆될뻔했네
이름없음 2018/05/09 01:45:22 ID : IJWlCjjBAi2
아 자면 안 돼 자면 안 돼.....
이름없음 2018/05/12 22:51:47 ID : JRwpSNzbwlc
과제 하기 싫다아아아아아아악아강가아가아가아강가아ㅏㅏ아아악 아무것도 안 하고 놀고 싶다아아아아아아아아앙
이름없음 2018/05/15 21:46:13 ID : A0nzPa3Crs7
이과생이고 공대생이라서 한국사 자격증 따려는데 힘들어어어어ㅠㅠ 외울거 왤케 많은거야아아아애애아!!!!!ㅠㅠㅠㅠㅠ
이름없음 2018/05/15 22:55:53 ID : nxwmnzRu1g1
해야할 거 너무 많은데 침대에서 나오기가 힘들다!!!!!!!!!!!!!! 레포트!!!!!!!!!!!! 발표!!!!!!!!!!!!!!! 악악 교수님 미워!!!!!!!!!!!!!
이름없음 2018/05/16 21:03:32 ID : gjcr9eHvbg3
왜 책만보면 잠이오는거죠 오ㅑ죠????????ㅡㅜㅜㅠㅠ퓨ㅠㅜ으으으오아아여엉
이름없음 2018/05/16 21:57:26 ID : g5e585O7hwK
교수님 오 나의 교수님...........제발.................. 자료가..............없어요............찾으러 어디까지 가야하나요................. 아.........교수님...........에프주시든가요...........화나네............... 아닙니다...........교수님은 잘못이 없어요.................. 찾지 못한 제가 잘못입니다....... 전 쓰레기예요....................... 아.................화난다........................
이름없음 2018/05/19 02:04:45 ID : gnSGrak1fU7
내가. 왜. 조장이라서. 과제를. 혼자. 다. 해야. 하는지. 이해를. 못하겠네. 덕분에 시험공부를 못하잖아 이 망할 조원들아!!!!!! 교수님 매번 만점받는 저희조 신기하죠?ㅋㅋㅋㅋㅋ 젠장.
이름없음 2018/06/17 20:45:37 ID : y5f9bfRAZa8
마너엉퍼정
이름없음 2018/06/20 14:44:34 ID : u9Bs8nU6rAm
공부하기시러@!!!!@~@@#!@~#+×//
이름없음 2018/06/20 19:45:48 ID : rwGq41yK0lh
아아아아아아아아ㅏㅏㅏㅏㅏㅏ 공부시러 시험 시러!!!!!!!!!
이름없음 2018/06/21 02:20:09 ID : Za4E04FdzQp
싫!!!!!!!!!!!어ㅓ!!!!!!!!!!노는게 젤ㄹ조아!!!!!!!!!!!!!!
지나가던 스님 2018/06/21 13:20:29 ID : 7dO62NAphs7
부처님 이 고통의 번뇌에 엮여있는 어리석은 중생들을 구제하여 주시옵소서 (똑똑똑) 나무아미타불 관세음보살...
이름없음 2018/06/21 14:30:48 ID : JO4FdzTO5Qm
하하하하하하하하하하핳하하하하하하 벌써 일주일 밖에 안남았어.... 어떡해 수행은 다음주까지 꽉 차있는데 언제 공부하지. 어떻게 하지꺄아아아아아아아아아아아아ㅏ아아아아아앙!!!!!!!!!!!!아니 애초에 시험 2주일 전에는 수행은 빼줘야 하는 거 아니야 ?!?!?!??! 아니 어떻게 일주일도 안남았는데 수행이 이리 꽉차있지??????????
이름없음 2018/06/23 20:24:43 ID : wmmrgruq1yH
라ㅏ아ㅏ아아ㅏㅏ아아아ㅏㅏ아ㅏㅏ아아아아아아아아아아아아아ㅏㅏ앙아ㅏ아아아아엄마 공부하고 있다고ㅜㅜㅠㅜㅠㅠ아아ㅏ아아아아아아대학댓학대학시발바실
이름없음 2018/06/23 21:02:00 ID : cNs3zSJXunx
아아ㅏㅏ아ㅏ아아ㅏㅏ아악 기가 재미없어어어어어ㅓㅓㅓ어어어ㅓㄱ
이름없음 2018/06/24 10:28:41 ID : AY8rvwk3yJT
내가 왜 시기를 잘못 나서 태어난거지..고딩 들어갈때 100% 내신에다가 이제는 문과 이과 통합한다네! 나 문과라고오오ㅗ어아어오아ㅏ아아아어어어오와앙어야ㅑ아어오어아아아아아ㅏ!!!!!!
이름없음 2018/06/24 13:14:18 ID : A2K7z87hxXv
으어ㅓ 시발ㄹㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅜ우아아아아ㅓ나나아ㅏ아나마오오너ㅓ마너ㅓ어퉈터처워며노어어ㅏ마마ㅏ너ㅓ어어앙 일본 너네만 아니였으면 역사 교과서는 반으로 줄엇겟지 시바ㅠㅠㅠㅠ어너너ㅓ모모노ㅓ너머모모모ㅗ모모ㅓ너어어어나ㅓㅇ
이름없음 2018/06/24 14:50:40 ID : 1wrgpdSFbhh
빼액!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!더워서 공부하기 싫어!!!!빼액!!!!
이름없음 2018/06/24 15:27:27 ID : 9hdPgY1eLfe
그워어어어어어어ㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅏㅘㅘㅕㅏㅗㅘㅓㅏㅘㅘㅕㅏㅕㅏㅓㅏㅓㅏㅏㅓㅏㅕㅏㅕㅐㅕㅕㅐㅐㅕㅐㅕㅙㅘㅓㅓ러러ㅛㅏㅘㅏㅏㅏㅓㅏㅏㅜㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅣㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅓㅏㅓㅏㅓㅏㅘㅓㅏㅘ하ㅘㅓㅓㅓㅏㅐㅏㅐㅓㅐㅜㅐㅜㅜㅐㅜㅐㅜㅐㅐㅐㅓㅓㅐㅐㅓㅓㅣㅓㅣㅏㅕㅕㅏㅑㅏㅏㅑㅏㅑㅑㅏㅏㅑㅑㅏㅑㅏㅑㅏㅑㅣㅑㅏㅑㅑㅏㅑㅏㅑㅏㅑㅏㅑㅏㅑㅏ
이름없음 2018/06/25 19:41:32 ID : U1BhwFa4LcK
내일이 시험인데 감기 걸리고 나 자신이 진짜 싫다... 하아...
이름없음 2019/08/18 21:05:56 ID : xzU5fatAi4J
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅆ,,,ㅣ,,,ㅂ,,,,,,ㅏ,,,,,ㄹ,,,,,,,,
이름없음 2019/08/18 21:21:41 ID : NxPhbDBusru
그아아아앙아아아아아악!!!!!!!!수완 비숑숑 얼굴만 봐도 싫어 그러아아아아아아악!!!!!!
이름없음 2019/08/19 21:59:40 ID : arhBzf9g5hu
ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ 정신 나가버린거 같네 오늘도 수고했어 정말 열심히 하는거 같아서 보기 좋다 내일도 열심히 하자 우리
이름없음 2019/09/19 20:41:25 ID : zPikpXs7bwm
으아ㅏ아아라라라아아ㅏㄱㄱ ㄱ 스윗후해해ㅐㅐㅏㅐ러오오버버네ㅏ라데사서라튜냐내스새로오돼다ㅓㅏ아토ㅕㅊ초아앍요여유ㅐㅔ냥
이름없음 2019/09/19 21:03:52 ID : fapU6lA2Fg4
(몸이 피곤해서, 수학이 너무 싫어서 내지르는 절규)ㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅡㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅜㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
이름없음 2019/09/20 18:46:40 ID : s9s65cGnxwl
죽고싶다 진심으로
이름없음 2019/09/20 19:05:13 ID : e4Zii2nDAmM
전산세무 이 빌어먹어도 시원찮을 자격증아 합격률 3%가 뭐냐 세상에ㅠㅠㅠㅠㅜㅠ
이름없음 2019/09/20 19:06:35 ID : MpaspgqjfQn
흐아아아아아아!!!!!!!!!! 훌쩍... 훌쩍...
이름없음 2019/09/21 04:17:23 ID : O3vcq7By7y3
ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ아ㅡ으으 너무 불안해 졸려서 자려고 누웠다가도 수능생각때뭄에 불안해서 다시 일어나서 책상에 앉기를 반복해ㅠㅠㅠㅠㅠㅠ 솔직히 아직까지도 불안할만큼 열심히 안한 내 자신ㅇㅣ 잘못한 거 아는데 너무 힘드러ㅠㅠㅠㅠ 제발 나를 구원해조 나 자신아 제발 ......
에드혹 2019/10/22 01:20:26 ID : Zg1Bar9beE9
과제 ㅈㄴ 하기시러어어어ㅓㅓㅓㅓㅓ
이름없음 2019/10/22 04:32:47 ID : uk4Lf85PfVd
아아아아아!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!씨바앙아아아하기싷ㅀ다!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!논문쓰기싫다!!!!!!!!!!!!!!!교수님죄송해요 이런못난제자라죄송합니다 그치느아아아아ㅏㅇ아ㅏ아ㅏ아ㅏㅇ하기싫습앙ㅇ1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!우어ㅏ러ㅏ올ㄴㅇ머허하기싫다ㅓ아어앙ㅇ어ㅓ엉어아ㅏㅇ아가ㅏ아앙!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
이름없음 2019/10/22 05:25:44 ID : 6mL89urbB9a
으아아아아ㅏ아아아아아아아아앙아아아잇발시발시발시방ㄹㄹ시라아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아아ㅏㅇ아ㅏ아아아아아왜나한테이랭아앙우ㅜ우ㅠㅠㅠㅠ우우우우ㅠㅠㅠㅠㅠㅠ
이름없음 2022/04/16 00:45:48 ID : bclfXxWnPdA
ㅇ렁ㄹ늘니ㅓ릉ㄹ릉ㄹㅇㅇ를ㅇ르아ㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏ런ㅇ닐;ㅓㅏㄴㅇㅁ;ㄹ내ㅑㄹㄷㄹㄴ;ㅏㅇ리ㅓㅇㄹㅁ래ㅑ;ㄷ절ㄴㄴ이어 공부하기 싫얼ㄴ이ㅏㄹㄴㅁㅇ;ㄴㅁ;애ㅑㄹㅇ;ㄴ멀;ㄴ얼.ㅍ루ㅡ두 ;ㅎㄷ ㄱ,ㅑㅐㄹ,ㅓㄹㅊㅁ주 ㅍㅁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 수학 공부 안 했는데 운빨로 이과 왔는데 첨부터 공부해야 돼ㅐㅐㅐㅐㅐㅐㅐㅐㅐㅐㅐㅐㅐㅐㅒ!ㅇㄴㅇㄴㄹㅇㄹㄴㅇㄹ뇌ㅑㄹㅇ나ㅜ룬.ㅣ라ㄴㄹㄹ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
이름없음 2022/04/22 15:01:16 ID : eGtvvio7vDy
엉엉엉엉 엉엉엉엉
이름없음 2022/04/22 16:42:06 ID : nSLe5fdPfWp
D-3 미치이이이이ㅣ이이잉이ㅣ잉니이ㅣ니이니ㅣ이이이이이잉인ㄴㄴㄴ시험멈쳐어어어ㅓㅇ어ㅓ어ㅓ엉ㅇ 으어어어ㅓ어어어어ㅓ어어ㅓㅇ엉
이름없음 2022/04/22 17:16:12 ID : nwq5fcGttjt
숙제싫어 제발 살려줘ㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓㅓ
이름없음 2022/04/22 17:28:36 ID : NwGoK5dPio7
씨팔... 기꼭 성대 한대 쓴다 졷나 잘할거다
이름없음 2022/04/22 17:56:58 ID : vdAY67xO8nP
흑흑흑
이름없음 2023/03/08 11:11:54 ID : zRu5TRBdTU0
으아ㅏ아ㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏ교수 시바 좆같다아ㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏ시벌거ㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏ지사알마ㅓㅇ리ㅏㅓㅂ먀ㅓㅍ마팜ㄴㅇ파ㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏㅏ

레스 작성
1레스고2 공부법 알려줘new 15 Hit
공부 이름 : 이름없음 2시간 전
2레스초1 고3으로 미래에 보내는 거 vs 고3을 초1로 회귀 시키는 거new 58 Hit
공부 이름 : 이름없음 5시간 전
2레스이렇게 편차가 클 수 있나 1277 Hit
공부 이름 : 이름없음 2024.04.24
1레스하... 이과쪽인가봄 1236 Hit
공부 이름 : 이름없음 2024.04.20
4레스개인적으로 고3은 체육시간 다 말살 시켜야함 2368 Hit
2레스영어 초초초초 노베이스인데 나 어떠켛...17살임... 3191 Hit
2레스수험생 과민성대장증후군 vs 변비 2229 Hit
공부 이름 : 이름없음 2024.04.17
57레스시험 망한 사람들 다 들어와...여기에 화풀이 하고 가 7714 Hit
8레스고려대가 가고싶어 2268 Hit
39레스. 2376 Hit
공부 이름 : 이름없음 2024.04.16
2레스내신 국어영어는 어떻게 공부해? 4731 Hit
공부 이름 : 이름없음 2024.04.15
12레스예체능 고3인데 지금 공부로 틀어서 정시로 대학가기 에바야? 6354 Hit
4레스혼자서 공부하기 힘들면 어떻게 해? 2960 Hit
3레스수망 플래그 문구 쓰는 스레 2898 Hit
공부 이름 : 이름없음 2024.04.14
1레스죽고싶어썅 2935 Hit
공부 이름 : 이름없음 2024.04.13
2레스수학 스트레스 3387 Hit
공부 이름 : 이름없음 2024.04.12
4레스이과 갔는데 이게 맞는거겠지? 5992 Hit
공부 이름 : 이름없음 2024.04.10
4레스모고 수학 답지 안 보고 다시 풀었는데 이게 내 실력이 맞는지 모르겠어 6236 Hit
공부 이름 : 이름없음 2024.04.09
2레스가능한가 3824 Hit
2레스나 미쳤나 봐 3913 Hit